Intrebari frecvente

Livrare rapidă și oriunde în țară!

1. Comandă

Solicită o comandă

2. Procesare

Noi îți vom procesa comanda și o vom pregăti pentru ține

3. Livrare rapidă

Livrarea se face, de obicei in maxim 24 de ore.

Afacere de familie nascuta din pasiune.

Zinveliu STAR SRL Bistrita este putem spune una dintre cele mai longevive societati comerciale din Transilvania ,fiind infiintata tocmai in anul 1991. De atunci si pana in clipa de fata a fost si va ramane un „familly business”, compania dezvoltandu-se in cadrul familiei Zinveliu.

Ai întrebări?

 Iată câteva dintre cele mai comune întrebări care ne sunt adresate la Pungulite. Dacă nu poţi găsi răspunsul la întrebarea pe care o ai, contactează-ne şi vom fi bucuroşi să te ajutăm.

Intrebari frecvente

u

Cum pot comanda?

Online la sectiunea „Comanda Rapida” sau folosind unul din instrumentele de la sectiunea „Contact”.

u

Putem semna un contract intre persoane juridice?

Va rugam folositi sectiune Contact si vom discuta.

u

Exista o comanda minima?

Nu exista,insa nu este rentabil sa expediem colete cu valoare mai mica de 50 RON.

u

Daca vreau alte dimensiuni decat cele „standard”,ce fac?

Ne comunicati dimensiunile,iar daca dimensiunile dumneavostra sunt cat de cat realizabile noi vom produce cantitatea solicitata insa cu un adaos comercial suplimentar de pana la 10% in functie de complexitate.Daca se discuta de producerea de cantitati mari,acest adaos poate sa dispara.

u

Pot comanda daca nu sunt firma?

Bineinteles,factura catre dumneavoastra va fi pe persoana fizica.

u

Se pot face „incrucisari” intre tipurile de hartie-culori?

In principiu da in conditiile in care tipurile de hartie sunt oarecum asemanatoare ca si proprietati.

u

Cand si cum se face livrarea?

In principiu livrarea se face in maxim 24 ore prin sistem de curierat rapid,oriunde in tara,cu plata facturii in sistem Ramburs(adica veti plati marfa in momentul in care ajunge la dumneavostra

u

Exista discount pentru cantitate/valoare mai mare?

Da.Folositi sectiunea Contact

u

Pot sa aleg eu firma de curierat?

Bineinteles,insa din experienta proprie va vom recomanda noi firma care va face livrarea in termenele de timp mentionate(daca este cazul si ne-o veti cere

u

Se pot executa pungulite personalizate/serigrafiere?

Din pacate nu putem face serigrafiere,insa va putem propune combintii de culori astfel incat pungulita facuta pentru dumneavostra sa fie intr-adevar unica.

u

Exista o garantie a calitatii?

 Da.Noi garantam pentru produsele fabricate de noi in conditiile in care ele sunt folosite in scopul pentru care au fost produse,si au fost manipulate in conditii normale de uz.

CINE SUNTEM

Suntem o afacere mică, de familie, cu tradiție în confenctionarea de pungi și pungulite de cadouri. Punem pasiune în fiecare pungă de cadou care ne iese din mâna.

CE URMARIM

Ne dorim să ajutăm acei clienți care fie nu își doresc să cumpere o pungă de cadou „standard”, produsă pe o linie de producție industrială, sau pe acei clienți care apreciază muncă depusă pentru a obține un produs în tiraj mic însă care este supus unui control tehnic de calitate cu o acuratețe de 100% deoarece este eliminat procesul tehnologic mecanizat.

CE ANUME PUTEM LIVRA

Tiraje mici sau medii, sute sau chiar câteva mii de pungi. Totul pleacă însă de la disponibilitatea noastră în momentul în care îți vei dori să plasezi o comandă și până la timpul de așteptare pe care ești dispus să îl aloci întregului proces de producție.

Pungulite.ro

Zinveliu STAR SRL Bistrita este putem spune una dintre cele mai longevive societati comerciale din Transilvania, fiind infiintata tocmai in anul 1991.