Galerie Foto

CINE SUNTEM

Suntem o afacere mică, de familie, cu tradiție în confenctionarea de pungi și pungulite de cadouri. Punem pasiune în fiecare pungă de cadou care ne iese din mâna.

CE URMARIM

Ne dorim să ajutăm acei clienți care fie nu își doresc să cumpere o pungă de cadou „standard”, produsă pe o linie de producție industrială, sau pe acei clienți care apreciază muncă depusă pentru a obține un produs în tiraj mic însă care este supus unui control tehnic de calitate cu o acuratețe de 100% deoarece este eliminat procesul tehnologic mecanizat.

CE ANUME PUTEM LIVRA

Tiraje mici sau medii, sute sau chiar câteva mii de pungi. Totul pleacă însă de la disponibilitatea noastră în momentul în care îți vei dori să plasezi o comandă și până la timpul de așteptare pe care ești dispus să îl aloci întregului proces de producție.

{

Multumim pungulite.ro pentru minunatele pungulite. Oaspetii nuntii noastre au fost mai mult decat incantati de felul in care erau ambalate marturiile.
– Oana Vasilache

Lucram cu Zinveliu Star de ceva ani deja. Indiferent daca am cerut 50 sau 500 de pungi de cadouri pentru a le vinde la noi in magazine, ele s-au livrat tot timpul, la calitatea ceruta. Recomandam
– Armand Pop

Am comandat de mai multe ori de la Pungulite.ro si de la doamna Veturia. De fiecare data ne-a explicat ce implica, cum se face si tot timpul am primit intelegere daca am fost mai stangaci. Mai rar asa comunicare pe la noi. Bravo!
– Teodor Marinescu

Pungulite.ro

Zinveliu STAR SRL Bistrita este putem spune una dintre cele mai longevive societati comerciale din Transilvania, fiind infiintata tocmai in anul 1991.