Povestea noastra

 Afacere de familie nascuta din pasiune.

Zinveliu STAR SRL Bistrita este putem spune una dintre cele mai longevive societati comerciale din Transilvania ,fiind infiintata tocmai in anul 1991. De atunci si pana in clipa de fata a fost si va ramane un „familly business”, compania dezvoltandu-se in cadrul familiei Zinveliu.

Compania produce pungulite de cadouri de peste 18 ani dupa o „reteta” proprie care a fost elaborata cu succes de Ing. Zinveliu Mircea si proiectant Zinveliu Veturia.

Dragoastea pentru frumos si elegant i-a indemnat sa creeze aceste modele unice care sunt produse dintr-o serie de materiale, iar unicitatea fiecarei pungulite in parte este data si de faptul ca fiecare este produsa in proportie de 99% manual, in sensul ca in procesul tehnologic de taiere, pliere, inodare snur textil s.a.m.d nu este implicat nici un factor de natura mecanica.

CINE SUNTEM

Suntem o afacere mică, de familie, cu tradiție în confenctionarea de pungi și pungulite de cadouri. Punem pasiune în fiecare pungă de cadou care ne iese din mâna.

CE URMARIM

Ne dorim să ajutăm acei clienți care fie nu își doresc să cumpere o pungă de cadou „standard”, produsă pe o linie de producție industrială, sau pe acei clienți care apreciază muncă depusă pentru a obține un produs în tiraj mic însă care este supus unui control tehnic de calitate cu o acuratețe de 100% deoarece este eliminat procesul tehnologic mecanizat.

CE ANUME PUTEM LIVRA

Tiraje mici sau medii, sute sau chiar câteva mii de pungi. Totul pleacă însă de la disponibilitatea noastră în momentul în care îți vei dori să plasezi o comandă și până la timpul de așteptare pe care ești dispus să îl aloci întregului proces de producție.

Zinveliu Star SRL

Seriozitate

Zinveliu STAR nu este o companie mare,dar este o companie serioasa,in sensul ca a reusit sa onoreze pana acum toate comenzile ferme pe care le-a primit, si de-a lungul timpului a resuit sa dezvolte o retea de clienti formata atat din persoane fizice cat si din persoane juridice destul de impresionanta

Clienti si mici si mari

Au ales sa ii ajutam cu ambalarea cadourilor si nu numai:
– peste 100 de cupluri care s-au cununta
– companii nationale si internationale ( MediaPro, Ferrari Romania,  Ecko Romania)
– persoane private
– magazine mici de bijuterii sau parfumuri.

Persoana intai

Credem in oameni si in relatiile dintre ei si acesta este motivul pentru care ne adresam la persoana intai. Cei care ne-au calcat pragul ne-au ramas prieteni si au inteles cu exactitate ca ceea ce facem noi de cele mai multe ori este dincolo de o simpla relatie furnizor client.

Pungulite.ro

Zinveliu STAR SRL Bistrita este putem spune una dintre cele mai longevive societati comerciale din Transilvania, fiind infiintata tocmai in anul 1991.